dinsdag 25 augustus 2009

Samen met Bill ...

Bijna alles is gepakt, we zijn klaar om het Schotse weer te trotseren (ahum .. dat hopen we dan maar). Samen met ons is namelijk orkaan Bill op weg naar Schotland. Uiteraard wel een 'uitgebluste' Bill, maar toch, hij schijnt vooral veel regen bij zich te hebben.
En dan kunnen we nu net niet gebruiken. Na het natte 'drama' in Drumnadrochit, zo'n twee jaar geleden, hebben we nu echt wel zin in een droge en zonnige concertdag op zaterdag, maar dat wordt dus nog reuze spannend.
Het concert vindt plaats in het historisch beladen Scone, bij Scone Palace nog wel. Ik kan het me nog goed herinneren, vorig jaar op Edinburgh Castle maakte Runrig de plannen voor dit jaar bekend. 'O my goodness, Scone!' was de verbaasde reactie van de buurvrouw voor ons. Alsof het aan de andere kant van de wereld zou liggen. We vragen haar waar Scone is en we krijgen te horen dat het op een uurtje rijden van Edinburgh ligt. Dat valt dus allemaal wel mee !
We slapen in Perth, dat ligt op zo'n drie kilometer van Scone vandaan, perfekt dus.
Ik denk dat we geen gelegenheid hebben om ons log bij te houden, maar dan volgen de verhalen en wat foto's uiteraard wel als we terug zijn.
Voor de liefhebbers :
Hier slapen we : http://www.rowanlea-guesthouse.co.uk/
En hier vind je meer informatie over het concert : http://www.runrig.co.uk/scone/news.html

Geen opmerkingen: