vrijdag 13 augustus 2010

Galveston (e.o.) deel 2 !

Vanmorgen doen we nogmaals een rondje Galveston. We beginnen bij T&T Marine, het bedrijf waarmee Erik & Ary de afgelopen weken samen gewerkt hebben. We zijn overigens samen, de rest van de club (Ary, Yvonne en Gert) zijn naar Fourchon. Op de werf van T&T ontmoeten we Greg, hij heeft ook in Morgan City gewerkt met Erik. Daarna lopen we door naar het kantoor, waar Donna het rijk alleen heeft. Kevin is mee naar Fourchon, waar ook Rudy zit. Donna vindt het reuze gezellig dat we even langskomen en kletst ons de oren van het hoofd. Wat een heerlijk aardige vrouw is dat, 80 jaar oud, maar ze staat nog volop in het leven !

Donna raadt ons aan naar de Moody Gardens te gaan, een compleet park met aquarium (enorm groot), een tropisch regenwoud in een pyramide, Imax theater, aangelegd strand, etc. etc. Wij besluiten het tropisch regenwoud maar eens uit te proberen. We verwachten een vochtige en klamme bedoening, maar eerlijk gezegd was het een verademing, het was binnen veel aangenamer dan de vochtige en hete bedoening buiten !

Mooie fotogenieke papegaaien.


Raadplaatje van de maand ... wat is dit ??

Ook op het park maken we een rondvaart met de Colonel, achteraf eigenlijk geen goed idee, we zochten wat verkoeling, maar het schip voer zo langzaam .... pfff .....




Het strand vlakvoor ons hotel in Galveston

Geen opmerkingen: