dinsdag 15 september 2009

Meisie !


Vermoedelijk is Meisie nu zo'n 3,5 maand oud. Groeit nog steeds als kool en sinds twee weken 'dierenarts-vrij', wat ook wel een hele verademing is. Ze veroorzaakt complete chaos in dit voorheen zo rustige en saaie huis. Ze rent van boven naar onder, kruipt in alle onmogelijke hoekjes (om zich vervolgens op te laten sluiten in een kast ..) en alles wat ook maar een beetje beweegt wordt direkt aangevallen.
Het oogje geneest goed en wordt nog steeds 'mooier'. Of ze last heeft van het feit dat ze er niet scherp door kan zien, weten we niet. Regelmatig valt ze ergens af en stapt ze op 'niks', maar ja, dat kan ook onhandigheid zijn, omdat ze zo speels is.

Ze zit graag voor het raam om de wijde wereld te aanschouwen, maar daarbij moeten onze plantjes het ook ontgelden helaas. Eigenlijk is alles leuk, zolang ze er maar onze aandacht door krijgt !

Altijd al jaloers op katten geweest !!

Aanstaand weekend gaan we naar Hotel de Wereld in Wageningen. Gelukkig heeft oma tijd om op te komen passen :-). Het belooft een spannend weekend te worden, in dat weekend wordt de 65e verjaardag van operatie Market Garden in Arnhem herdacht met o.a. luchtlandingen. Ook is er in Zutphen een chocoladefestival ! Het is wel even rijden vanuit Wageningen, maar dat hebben we er natuurlijk graag voor over !! Ach, we zien wel, we zijn ook vlakbij de Veluwe, dus misschien verdwijnen we wel het hele weekend in het bos ...


Geen opmerkingen: