dinsdag 14 augustus 2012

Naar huis ....


En dan is het vandaag alweer de laatste dag. Ik sta vroeg op om de zon op te zien komen boven de bergen (dus vroeg is in dit geval 8 uur). Het is erg stil, een eindje verder loopt een paard met een veulen en af en toe hoor en zie je een klein vogeltje. De honden en hanen waren vannacht rustig, of misschien zijn we er inmiddels aan gewend. Ik zit op de trap voor onze yurt, een heerlijk plekje . Beetje bij beetje piept de zon tussen de bomen door. Het is vanmorgen best fris eigenlijk, om een uur of negen zit ik zelfs met een sweater aan het ontbijt. Weer eens wat anders dan zwetend je bed uitkomen!

Vandaag gaan we naar huis, we moeten om circa half 2 vanmiddag gaan rijden, dus we hebben nog wat tijd om aan het zwembad te hangen en wat te drinken. Dat doen we dan ook, al gaat de tijd altijd sneller dan je denkt.

We pakken de laatste dingen in en met de kruiwagen rijden we onze bagage terug naar de auto. We lopen nog even terug om de andere gasten gedag te zeggen. Je krijgt toch een band  ;-)Voor de laatste keer rijden we door de prachtige bergen richting de kust, Costa del Sol tingeling tingeling … Wat hebben we toch weer op een mooi plekje gezeten, het terugkomen meer dan waard!

Geen opmerkingen: