maandag 23 februari 2009

Yes !

Kijk nou ! De foto zegt natuurlijk al genoeg, Ilse's rugzak is er ! Toen we zaterdagavond in het restaurant gebeld waren dat de rugzak op de luchthaven was en dat deze in het hotel gebracht zou worden, waren toch iets teleurgesteld toen deze er 's avonds niet bleek te liggen.

Zondagmorgen, we wilden net de telefoon pakken om zelf te gaan bellen, werden we gebeld door de koerier. Hij wilde het adres even checken, want hij was op weg met de rugzak ! Tot een uur of twaalf hebben we gewacht, toen we de moed weer bijna opgaven en naar beneden wilde gaan om te informeren. Bleek daar toch gewoon de rugzak al te liggen ! Misschien al dus wel de hele ochtend, maar who cares, hij is gearriveerd, we hadden het niet durven dromen. Dus ja, helaas dus ook geen nieuwe (goedkope) garderobe voor Ilse dus ..


1 opmerking:

Unknown zei

Ah! Fijn zeg, je eigen spulletjes weer terug! De foto's spreken voor zich! Jullie vermaken je, maar nog belangrijker: de mensen van Prabartak zien er blij uit. Mooi om te zien! Liefs van Gustave & Marije