dinsdag 7 juli 2009

Pinguins en strandhuisjes ...

Als we vanmorgen wakker worden, schrikken we dubbel, ten eerste is het al 10 uur, niet erg natuurlijk, maar we missen niet graag ons uitgebreide ontbijt ;-), ten tweede stormt en regent het buiten, mmmm .... Dilemma dus, het weer nodigt uit om lekker te blijven liggen, maar ja, dat ontbijt ... we kiezen voor het laatste.

Die tweede helft van de wandeling gaat hem met dit weer voorlopig nog niet worden. We besluiten richting Blankenberghe te rijden, hier is het Sea Life met aquaria, een haaientunnel, pinguins, zeehonden, etc. Het was niet groot, erg druk met kinderen en (lege) buggy's, maar wel leuk. Dieren kijken is volgens mij altijd leuk, hoe oud je ook bent.

de pinguins krijgen een toespraak van hun leider

Ondertussen knapt het weer ook een beetje op, al blijven er van die venijnige buien tussen de opklaringen uit de lucht vallen.

We rijden door (eigenlijk stukkie terug) naar Wenduine. Hier staan van die leuke strandhuisjes op het strand. We lunchen op de boulevard met een lekkere Belgische wafel, inclusief ijs, slagroom en chocolade. We zijn nu al bijna een week in Belgie en hadden nog geen wafel op ! Hij was heerlijk, 'koffietje' erbij, wat wil je nog meer.

Uitzicht vanaf Wenduine richting De Haan

Hierna rondje door Wenduine, in de uitverkoop (solden) nog twee paar schoenen (voor Erik) gekocht en daarna toch maar weer in de auto, het regent weer. We rijden door naar Oostende, doen hier een rondje en gaan terug naar ons appartementje, lekker boekje erbij, lekker toch ?

de strandhuisjes van Wenduine

Geen opmerkingen: