maandag 20 juni 2011

De vis ... uhhh ... koek ... uhhh .... vakantie is op ..

Tja, we zijn weer thuis ... wat een deceptie zeg, dat weer hier in Nederland ! Om het verhaal compleet te maken nog even deze laatste update.
Het hotel in Neapolis was eenvoudig, maar schoon en verder helemaal prima. Toen we informeerden of we in het hotel konden ontbijten, glimlachte de eigenaar ons vriendelijk toe, "natuurlijk kan dat !" en we namen plaats aan een tafeltje bij het raam. Vervolgens zien we dezelfde man op zijn brommertje naar de bakker rijden, 3 minuten later terugkerende met warme broodjes, is dat nog een service of niet ! Eind van de ochtend zijn we vertrokken, voor een 5 uur durende autorit naar Athene.
Onderweg uiteraard een paar keer gestopt en zo ook bij het restaurantje waar we de eerste dag van de vakantie een lekker gegrild visje hebben gegeten om de vakantie in te luiden. Dat doen we ook vandaag weer, maar dan om de drie weken af te sluiten. Een heerlijk visje, het smaakte super, net als de drie weken in Griekenland. Wat was het genieten !
Aan het begin van de avond waren we bij de Holiday Inn in Athene (nou ja, buiten Athene, vlakbij het vliegveld). Het zijn van die hotels waarbij je binnen eigenlijk geen idee hebt waar je bent, het kan in Amerika zijn, Frankrijk, of in dit geval Griekenland. Maar goed, de bedden liggen heerlijk en het bad was lekker. Maar qua sfeer is het gelijk afkicken dus.
Zondagochtend de vlucht weer terug, even leek het erop alsof we flink moesten bijbetalen voor onze bagage, maar gelukkig, er stond een foutje in het systeem van Transavia en we mochten 'kosteloos' verder. Eind van de middag zaten we bij onszelf thuis aan de koffie, uitkijkend op een grijs en nat Nederland ...
Gelukkig hebben we onze foto's nog :-)

Geen opmerkingen: