woensdag 13 september 2006

De tulpen zijn geknipt .. we kunnen !!

Eindelijk is het dan (bijna) zover, morgen om deze tijd staan we op Schiphol te popelen om in te stappen. De tulpen zijn geknipt, tja, we willen de Indiase kids een lesje Nederland meegeven. Gewapend met foto's van Beatrix, Maxima, tulpen, klompen, landschapjes, etc. gaan we naar Calcutta. Als 'werkje' mogen ze zelf een tulp maken, waarbij wij het nodige voorwerk hebben verricht. 100 tulpen uitgeknipt, 300 groene blaadjes ... het was eigenlijk nog een hele klus. Nu maar hopen dat ze het ook leuk vinden ! Natuurlijk gaat er ook drop mee, eens kijken hoeveel vieze gezichten ze kunnen maken ... of ze vinden het heerlijk, kan ook nog !

Maar goed, we zijn er helemaal klaar voor, de laatste onderbroeken worden gewassen, de laatste t-shirts gestreken. Vanavond gaat alles in de rugzak en dan maar hopen dat we niet teveel gewicht bij ons hebben.

Wat we natuurlijk nog wel even willen melden is de totale opbrengst van onze 'bedelactie'. 2.500 euro !

Is dat niet geweldig ? Bijeengebracht door goede vrienden, familie en meelevende klanten ! En natuurlijk niet te vergeten de 'knipdrift' van mijn moeder. Al een jaar is ze druk met het knippen (en verkopen !) van kaarten. Ook bij mijn schoonheidsspecialiste mocht een mandje kaarten staan, echt hartstikke leuk ! Ook dit heeft dus aardig bijgedragen aan het mooie saldo. Iedereen nogmaals heel erg bedankt, het zal echt goed terecht komen.


Het volgende berichtje zal wel uit Calcutta komen, we kunnen haast niet wachten !

Erik & Willeke

Geen opmerkingen: