dinsdag 26 september 2006

Weekendje aan zee !

Het is nu zaterdagochtend, de storm lijkt wat te zijn gaan liggen, misschien is er nog hoop voor ons weekend aan zee !

Het hotel ligt prachtig, een handvol redelijk luxe kamers met zachte bedden, een schitterend zwembad en het ligt direkt aan zee, het strand voor de deur !

TV op de kamer met 100 kanalen, toch wel handig als je de deur niet uit kan vanwege het weer. Af en toe (vooral als het flink regent) zwart beeld met de melding dat de 'service scrambled' is. Het licht valt ook regelmatig uit. Niet raar als je buiten de electriciteitspalen ziet flikkeren en bij een lamp in de tuin van het hotel hebben we 's avonds vuurwerkshows. Ach, ach, ach, ach ... roept Erik regelmatig.


's Middags wagen we ons even op het strand, het waait nog steeds flink, maar het is net te doen. De gezonde zeelucht is een verademing na het sterk vervuilde calcutta !

Helaas trekt de wind weer aan en volgen er een paar fikse regenperiodes. Op tv zien we hoe Martina Hingis de Indiase lieveling Sania Mirza inmaakt in de halve finales, 6-1 en 6-0, binnen het uur is het gebeurt en Martina houdt zich duidelijk in. Het toernooi is in Calcutta en Hingis is hier duidelijk niet op haar plaats, maar Calcutta is zeer wel vereerd met haar bezoek. De kranten staan er vol mee, wat ze in haar hotel eet, hoe vaak ze van de fitnessruimte gebruik maakt, of ze aardig is, etc. etc.

Hopelijk is het weer morgen beter, we zijn nieuwsgierig naar Puri !

Geen opmerkingen: