zondag 10 september 2006

Jan Klaassen en Katrijn tellen de nachtjes af ...

Nog 4 nachtjes en dan gaan we naar Calcutta. Terug naar Rosalie en haar kids, Sultana, Mehtab, Absana, Asmaa ... hoe zal het zijn om weer terug te zijn ? We kunnen haast niet wachten.
Maar nu zijn we nog even erg druk met de voorbereidingen. Natuurlijk het bijeenvergaren van onze eigen spullen, vaccinaties, visa, maar ook met spulletjes voor daar.
Zo hebben we, tenminste, voornamelijk Elly, al bijna 50 poppenkastpoppen bij elkaar verzameld! Allemaal van rommelmarkten en tweedehandswinkels, maar ook van de albertheyn actie van een aantal maanden geleden, waarbij onze familie en vrienden naarstig mee hielpen met sparen. Een aantal poppen hadden geen kleertjes meer en mam heeft erg haar best gedaan om de prinses en de politieagent weer waardige kledij mee te geven (en dat is erg goed gelukt !).



Maar toen, was zijn poppen zonder een poppenkast ? Meenemen is lastig, daar laten maken zou kunnen, maar ja, zo'n schooltje daar is vaak niet meer dan een schuur. Wat moeten ze dan met zo'n sta-in-de-weg ? Een paar dagen geleden diende de oplossing zich aan : stoffen poppenkasten ! Op www.sumu.nl vonden we een aantal mooie, we mailden het bedrijf en we mochten ze tegen een zacht prijsje aanschaffen. Er liggen nu 4 poppenkasten en dus bijna 50 poppen te wachten op transport naar India !

Maar ook zijn we zo brutaal geweest om een 'bedelbrief' te sturen aan familie, vrienden en klanten. Tot nu ruim 2.000 euro opgehaald voor de projecten van Rosalie ! Is dat niet fantastisch !?

Dus nog een paar nachtjes ... we houden jullie op de hoogte.

Erik & Willeke

Geen opmerkingen: