zondag 15 juni 2008

Zaterdag 14 juni : Halifax - Toronto (Blue Jays !) - Thuis !

Handig zo dicht bij de luchthaven. Om een uur of 9 reden we weg en om kwart over 9 hadden we de huurauto ingeleverd en waren we al ingecheckt !

Naar Toronto is het zo'n 2 uur vliegen. Als we aankomen voelen we gelijk dat het hier een stuk warmer is, het is zo'n 22 graden. Voelt stukken beter aan dan de kou op Nova Scotia.

In Toronto hebben we zo'n 6 uur te 'spenderen' voordat onze vlucht naar Amsterdam vertrekt. Vandaag spelen de Toronto Blue Jays (baseball) thuis, dus we besluiten met de airportbus naar de stad te gaan. We stappen zo dicht mogelijk bij de Sky Dome uit, kopen een kaartje en even later zitten we bovenin het immense stadion naar baseball te kijken !

Tijdens onze rondleiding aan het begin van de vakantie, kon je binnenin het stadion bijna niks zien. Er werd een concert opgebouwd, een deel was afgeschermd en het licht was niet aan. Nu pas zien we goed hoe enorm groot het stadion is (er kunnen 60.000 mensen in !). Én het dak is open !

De Blue Jays spelen vandaag tegen de Cubs (Chicago). Helaas moeten we weer al snel terug naar de luchthaven, want we moeten nog inchecken voor de vlucht van vanavond. Maar het was toch even leuk om het te zien ! (Achteraf lezen we dat de Blue Jays verloren hebben met 6-2.)

De terugvlucht, laten we die maar snel vergeten, 40 kinderen aan boord !

Geen opmerkingen: