maandag 31 mei 2010

Kijk nou !


Wat een verrassing toen we thuis kwamen gisteren, nou ja, verrassing ... natuurlijk wisten we dat ze eraan zaten te komen, maar wanneer en hoeveel en welke kleuren ... dat was de verrassing ! Een paar uur voor onze thuiskomst zijn ze geboren en deze foto is van vanmorgen, toen ze ruim 24 uur oud waren.

Het gaat ze goed, op namen zitten we nog te verzinnen, ook omdat we nog niet alle geslachtjes duidelijk hebben. Ook met mama gaat het prima, ze is een lieve moeder die alle taken als vanzelfsprekend op zich neemt, prachtig hoe de natuur in elkaar steekt.

Dus mochten er onder onze lezers nog liefhebbers zijn die over een weekje of 8 voor zo'n kleine lieverd willen gaan zorgen ... mail ons op hoi@erikenwilleke.nl !


En dan nog even het laatste berichtje over onze vakantie natuurlijk. De laatste twee dagen in Pitlochry vlogen werkelijk voorbij. We hebben Fiona en Rosalie veel gezien en gesproken en de vergadering waar het allemaal om draaide is goed verlopen. Er moet nog veel gebeuren in het Schotse comitee van ETC, maar er zitten veel capabele mensen in het bestuur, dus dat moet ze gaan lukken ! Ook plannen gemaakt met Rosalie, die in september 2010 naar Nederland zal komen om een aantal van onze akties te komen ondersteunen, leuk nieuws toch ?
Ik denk dat we de komende weken nog wel een update zullen geven over ons kroost ... dus hou het weblog in de gaten !!

Geen opmerkingen: