vrijdag 21 mei 2010

Nog een rondje ...

Schots weertje vandaag ...

Vandaag onze laatste hele dag op Harris, jammer hoor, er is hier nog zoveel te zien. We hadden nog een hoop wandelingen op plan staan, maar helaas werkt het weer vandaag niet mee. Natuurlijk kun je wandelen met regen en mist ... maar ja ... wij zijn eerlijk gezegd echte 'mooi-weer-wandelaars' ...

Dus we pakken de auto en doen een rondje oostkust. Een aantal weggetjes hadden we nog niet 'gedaan' en zelfs met mist en regen blijkt dit zeer de moeite waard ! Onderweg stoppen we nog een laatste keer bij Skoon Café en nee, we laten ons niet verleiden om een schilderij van 960 pond (!!) te kopen, maar we laten ons graag verleiden tot het nuttigen van een echt Schots ijsje. Werkelijk heerlijk !!

Ze blijven leuk, nieuwsgierige zeehondjes !

Haventje bij Stokkinish


Tegen het eind van de middag zijn we weer thuis en we zoeken onze spullen alvast een beetje bij elkaar. Vanavond eten in The Anchorage en morgenochtend met de ferry naar de volgende bestemming : The Uists. Benieuwd wat die voor ons in petto hebben ! Harris is in ieder geval een eiland om zeker nog eens naar terug te keren.

Geen opmerkingen: