vrijdag 11 december 2015

Babysitten...

Vandaag hebben we een 'vrije' dag, ha ha. Geen plannen om uit te gaan, niet 'op pad', gewoon luieren, boekje lezen, gewoon vakantie vieren. Vandaar ook geen verhalen, want die zijn er niet. Wel wat foto's...

Dit zijn de buurmannen die elke ochtend bij zonsopkomst de nacht doornemen op het trapje van Majo House
dit is een klein tempeltje wat op 2 minuten lopen van Majo House ligt
 


En toen kwam aan het begin van de middag Thea voorbij. Met Sindu, mijn vriendinnetje. Ze vroeg of we het leuk vonden om vanmiddag op te passen. Natúúrlijk! We wilden nog uit lunchen in het dorp, maar ja, dan zou Sindu in het bakje moeten voorop de fiets... en wat dan als we in een kuil rijden, wordt de kleine gelanceerd, dat wil je niet hebben. Dus hebben we bij de buren heerlijke curry en garnalen besteld en dit gewoon op ons balkonnetje opgegeten.



de heerlijke curry met garanalen en een groentesalade van de buren, voor 170 roepies (ongeveer 2 euro)
De kleine Sindu is een week geleden op straat gevonden door Micky en Thea van Majo House. Waarschijnlijk is ze vijf weken oud. Ze zat onder de vlooien, was een klein beetje ondervoed, maar verder kerngezond. In de steek gelaten door haar moeder. Haar staart en een stukje van haar pootje was kaalgebeten door de jeuk van de vlooien. En nu... nu heeft ze de tijd van haar leven. De hele dag wordt ze verwend, geaaid, bezig gehouden en ze vindt het allemaal prima. Ze vindt ons dus ook hartstikke aardig, begint gelijk te spelen, in je te klimmen en na een minuut of vijf is het batterijtje leeg, dus vallen we als een blok in slaap. Superschattig allemaal. Behalve het feit dat ze nog niet echt zindelijk is :-). Ze bijt graag, haar tandjes zijn nog niet allemaal en helemaal door, dus Erik heeft nog een speeltje gefabriceerd, zulke dingen zijn hier niet te koop in (dieren)winkels.



batterijtje opladen om daarna weer vol aan de bak te kunnen met spelen
Nooit gedacht dat ik hondjes nog eens zó leuk zou vinden :-)

Geen opmerkingen: